Vi er stolte

leverandører til Forsvaret Stat Handelsmesser Kongresser Salgsmøter Firma identifisering Image bygging Produktmarkeringer Høyskoler Linjeforeninger Kommuner Idrettslag Klubber

Om oss

Pins and things

Siden 2013, Vi er en leverandør av kvalitetsprodukter, spesialisert på design og produksjon av pins. Hos oss får du gratis design og tilbud innen 24 timer, enten du tar kontakt per e-post eller telefon. Vi tilbyr også hastetjenester på spesielle produktgrupper.

Vi har ingen minste bestilling, og vi hjelper deg med å velge den beste løsningen for dine behov. Alt er innkalkulert i tilbudet, både design og verktøykostnader.

Vi sender først en designkorrektur, og når denne er godkjent, vil du motta en produksjonskorrektur som er malen for det verktøyet vi lager. På denne måten har vi to sikkerhetsventiler for å oppdage feil før produksjonsstart. Vi er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet og yte god service til våre kunder. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille.

Produkter

Produkter Gratis design Minimum kvantum? To korrekturtrinn
Pins
Medaljer
Æresmedaljer
Buttons
Mynter
Nøkkelbånd
Tøymerker
Andre profilartikler

Lurer du på noe?

Kontakt oss

Gratis design

Vi tilbyr gratis design til alle produktene du finner på vår nettside. Hvis du sender oss en henvendelse vil du motta et grovt utkast innen 1 til 2 virkedager. Du kan også sende oss en enkel skisse eller beskrivelse, eller ringe oss for å diskutere designet. Når vi produserer et design til deg, vil du ha eiendomsrett til designet etter kjøp. Våre grafiske designtjenester er gratis ved kjøp av pins eller andre produkter.

Opphavsrett:

Du får eiendomsrett til designet

Pris:

Gratis